webshop keurmerk

XIII, MYSTERY SERIE LUXE DEEL 013 : JUDITH WARNER

€ 135,00
Op voorraad
SKU
33445566

AUTEURS - O.Grenson & Jean van Hamme

XIII Mystery 13 Luxe is een luxe uitvoering van het dertiende deel uit de XIII Mystery reeks. Het boek is uitgevoerd met een linnen rug en kent een beperkte oplage van maar 100 stuks.

Het boek is uitgevoerd in zwart-wit


XIII Mystery 13 vertelt het verhaal van Judith Warner, de apothekeres uit Greenfalls die ook XIII niet onbewogen laat. In de serie XIII Mystery graaft een auteursduo in het verleden van een van personages uit de reeks XIII. In Judith Warner is het scenario afkomstig van jean van Hamme zelf, de geestelijk vader van de reeks XIII De tekeningen in dit album komen van Olivier Grenson ( Niklos Koda ).

Korte Inhoud ;

Jessica Martin is op de vlucht voor haar misdadige verleden als ze in Santa Barbara, Californië belandt en er een kamer huurt boven de apotheek van Judith Warner. De twee vrouwen voelen zich meteen tot elkaar aangetrokken. Ze delen bovendien een oude liefde voor een welbekende man met grijzende slapen en geheugenverlies. Toch kan Judith, die een zwak heeft voor onenightstands, het idee dat ze voor een vrouw valt maar moeilijk vatten. Dan wordt Jessica gevonden door haar achtervolgers. Deze keer neemt ze Judith mee op haar vlucht…

Meer informatie
Uitvoering Hardcover Luxe
Uitgever Khan!
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:XIII, MYSTERY SERIE LUXE DEEL 013 : JUDITH WARNER