webshop keurmerk

ROODBAARD, LUXE DEEL 012 : DE SCHADUW VAN DE DUIVEL

€ 60,00
Op voorraad
SKU
9789089881779

AUTEURS - Marc Bourgne & Christian Perrissin

GELIMITEERDE EDITIE:

Dit album verschijnt ook in een zeer beperkte genummerde oplage ( 125 ex. ) met goudbestempeling en een door Marc Bourgne gesigneerde piezografie 

Twee nieuwe Roodbaard-auteurs: schrijver Perrissin en tekenaar Bourgne.

Let op: deze bundel bevat slechts 2 verhalen (De schaduw van de duivel en Het pad van de Inca), alsmede een uitgebreid geïllustreerd dossier.

Korte Inhoud ;

De wereldzeeën aan het begin van de 18e eeuw...

Een vrijplaats, waar Europese zeemachten elkaar bevechten om hun handelsroutes te beschermen en woeste vrijbuiters hun slag slaan waar ze maar kunnen! Beleef de avonturen van de roemruchte zeeschuimer Roodbaard en zijn adoptiezoon Erik, die terechtkomt in een wereld vol avontuur en wapengekletter ! Roodbaard is dé klassieker onder de piratenstrips ! Christian Perrissin en Marc Bourgne zijn de nieuwe auteurs van dit Roodbaard-tweeluik, dat compleet te lezen is in deze twaalfde bundeling. Er vindt een ware machtsstrijd plaats tussen Roodbaard en zijn pleegzoon Erik, aan boord van het schip dat onder het bevel staat van de wrede d’Alembert. Erik volgt zijn bevelhebber, maar Roodbaard heeft heel andere plannen: hij wil muiten en het schip naar Peru loodsen om daar een Inca-schat te roven !

128 pagina’s kleur

Meer informatie
Uitvoering Hardcover
Uitgever Sherpa
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:ROODBAARD, LUXE DEEL 012 : DE SCHADUW VAN DE DUIVEL