webshop keurmerk

MOOIE NAVELS - EERSTE PESTERIJEN, DEEL 002 : ZE IS GOUD WAARD

€ 7,50
Op voorraad
SKU
9789031437689

AUTEURS - Delaf & Dubuc

Een 100% gag-reeks die zich tegelijk afspeelt met het eerste deel van de hoofdreeks. 100% hilarisch !

Spin-off van de populaire meisjesstrip Mooie navels van het succesvolle auteursduo Delaf en Dubuc

Korte Inhoud ;

In deze spin-off van Mooie navels zien we Karin, Jenny en Vicky terug, in de tijd waarin Karin nog niet datete met Dan en zonder morren de huistaken van haar ‘vriendinnen’ maakte. We ontdekken hoe de vriendschap tussen Vicky en Jenny ontstaat. Vicky - toen mollig en puisterig - staat met open mond te kijken naar Jenny, de buitengewoon sexy nieuwe leerlinge. Vicky laat haar enige vriendin uit die tijd zomaar staan om met Jenny rond te hangen, want zij wordt ongetwijfeld het populairste meisje van de hele hoop.

Wat verder opvalt is de vindingrijkheid van Vicky als het erop aankomt geschifte dingen te verzinnen om Karin haar huiswerk te laten doen (     zoals aan Jenny vragen een beroerte te veinzen ) of om jongens af te schepen die niet geïnteresseerd genoeg doen.

In deze spin-off zien we de drie hoofdrolspeelsters terug in de tijd toen Karin nog geen contact had met Dan, een makkelijke prooi was voor Jenny en Vicky en braaf deed wat haar " vriendinnen " vroegen. Mooie navels begon als een gagreeks maar evolueerde in zeven albums naar een reeks waarin de verhaallijnen en personages meer en meer uitgediept werden.
 
Soort Strip : Avonturen, Humor, Jongeren & Meisjes

Meer informatie
Barcode 9789031437689
Uitvoering Softcover
Uitgever Dupuis
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MOOIE NAVELS - EERSTE PESTERIJEN, DEEL 002 : ZE IS GOUD WAARD