webshop keurmerk

JACK WOLFGANG, DEEL 001 : DAAR HEB JE DE WOLF

€ 8,95
Op voorraad
SKU
9789463730761

AUTEURS - Desberg & Recule

Blacksad meets James Bond ! Een nieuwe thriller met een innemend hoofdpersonage en stijlvolle, smakelijke kippetjes. Om je vingers bij af te likken ... Aan tafel !

Korte Inhoud ;


Sinds de Middeleeuwen kunnen mensen en dieren met elkaar praten. En sinds de uitvinding van Super Mega Tofu hoeven herbivoren en carnivoren elkaar niet meer op te eten. Jack Wolfgang is een beroemd culinair journalist en daarnaast één van de beste CIA-spionnen. Hij reist door een gevaarlijke wereld waarin de vrede kwetsbaar is, en zijn vaardigheden als wolf geducht.

Met de uitvinding van Super Mega Tofu heeft de beschaving een broze vrede tussen mens en dier weten te realiseren, en tussen carnivoren en herbivoren. Het is wondervoedsel dat bijzonder genoeg bij iedereen in de smaak valt. Wanneer de vriend en mentor van Jack Wolfgang wordt gedood, neemt Jack feilloos de geur waar van een samenzwering. Zijn zoektocht voert hem de halve wereld over. Ondanks het nieuwe voedsel is het ook een wereld van spionage en de wet: eten of gegeten worden, is nog niet helemaal en overal afgeschaft !

Meer informatie
Barcode 9789463730761
Uitvoering Softcover
Uitgever Dark Dragon Books
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:JACK WOLFGANG, DEEL 001 : DAAR HEB JE DE WOLF