webshop keurmerk

HAZES DE STRIPBIOGRAFIE VOORDEELPAKKET DEEL 1 & 2

€ 35,00
Op voorraad
SKU
9789463064927

AUTEURS - De vries & Westervoorde

Aanbieding Hazes ;

Deel 1: BLOED, beschrijft het leven van André Hazes van 1951 tot 1976. 
Deel 2: ZWEET, gaat verder van 1977 tot 1990.

Nooit eerder was het levensverhaal van André Hazes, de grootste volkszanger die Nederland ooit heeft gekend, zo duidelijk in beeld gebracht in deze stripbiografie.

Korte Inhoud ;


Nooit eerder was het levensverhaal van André Hazes, de grootste volkszanger die Nederland ooit heeft gekend, zo duidelijk in beeld gebracht. Op het eerste gezicht misschien wat overbodig, naast alles wat er al over Hazes is verschenen. Toch hebben de makers van deze driedelige graphic novel de lat hoog gelegd. Het leven van de vertegenwoordiger van het levenslied moest helder en zo volledig mogelijk worden verteld zodat het voor iedereen toegankelijk is.
Met het zweet op zijn voorhoofd en het geluid op z'n hardst staat André op het podium. Het publiek schreeuwt mee. Van bouwvakkers tot chirurgen, heel Nederland houdt van hem! André Hazes is op zijn top, Hij zit vol levenslust en humor! Hij heeft een goede bodyguard en de liefste vrouw ter wereld. Zij schenkt hem ook nog eens een prachtige zoon: Melvin. Maar toch... Steeds vaker is er die vreselijke spanning voor de concerten. Een spanning die slechts met alcohol kan worden bedwongen. Een spanning die alles bedreigt wat goed is.

Meer informatie
Barcode 9789463064927
Uitvoering Hardcovers
Uitgever Silvester
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:HAZES DE STRIPBIOGRAFIE VOORDEELPAKKET DEEL 1 & 2