webshop keurmerk

DOOD EN OPGEGRAVEN, DEEL 001 : LIJK OP DE LOOP

€ 7,50
Op voorraad
SKU
9789031437467

AUTEURS - Jocelyn Boisvert & Pascal Colpron

Korte Inhoud ;

Een grappig (en ontroerend) verhaal over een sympathieke zombie

Puberproblemen worden bespreekbaar aan de hand van deze sympathieke zombie! Jocelyn Boisvert, een Canadese Schrijver van jeugdboeken doet hiermee zijn intrede in de stripwereld.
De tekeningen zijn ook voor een debutant in de stripwereld alhoewel hij al wat ervaring opdeed in Gaming en filmwereld.

Yan Faucher, 13 jaar, is een doorsnee tiener. Als hij na school weer thuis is, voelt hij zich geweldig: hij krijgt binnenkort een klein zusje en met zijn makker, Nico, begint hij aan een groot project... een zombiefilm maken! Maar op weg naar de kraamkliniek, waar zijn familie het heuglijke nieuws viert, hoort hij een discussie tussen een dealer en zijn jonge klant. Yan probeert tussen te komen en wordt neergestoken. Hij sterft ter plaatse.

Zijn familie is helemaal van de kaart, maar zijn geest is niet van plan zomaar op te geven. Hij beseft dat hij niet alleen blijft denken, maar dat hij ook kan bewegen. Dankzij de trompet die zijn broertje in de kist stak, kan hij de aandacht trekken van zijn vriend Nico. Die besluit hem op te graven. De politie betrapt hem op heterdaad, voor Nico zijn vriend kan bevrijden. Yan slaagt er uiteindelijk zelf in uit zijn graf te ontsnappen. Met de hulp van Nico en Alice voert hij een dubbele missie uit: zijn moordenaar terugvinden en zijn familie er weer bovenop helpen na het verpletterende nieuws.

Soort Stripverhaal : Actie, Avonturen, Luchtvaart & Piloten.
 

Meer informatie
Barcode 9789031437467
Uitvoering Softcover
Uitgever Dupuis
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:DOOD EN OPGEGRAVEN, DEEL 001 : LIJK OP DE LOOP