webshop keurmerk

DETOX, DEEL 001 : DE ONTKENNING

€ 11,95
Op voorraad
SKU
9789085526230

AUTEURS - Jim & Gallo

10 dagen zonder telefoon, dieet, zonder dak, zonder WiFi, zonder vrienden… zegt het jullie iets ?? Jim, auteur van de succes reeks “ een nacht in Rome “ levert hier een reflexie op onze huidige maatschappij via het verhaal van een detox stage van zijn hoofdpersonage, een druk bezet zakenman. 
Gebaseerd op een echt gebeurd verhaal van een vriend van Jim.
Natuurlijk is hele gebeuren een fictie maar met hier en daar waargebeurde situaties zoals het dieet.
Jim heeft veel plezier bij het schrijven van deze strip omdat hij hierdoor wat afleiding krijgt van de druk bij het schrijven van “ Een nacht in Rome”, het helpt om wat te ont-stressen en samen te werken met Gallo ( Kleuren en mede-tekenaar decors/landschappen) een strip waarin hij meer vrijheid voelt. 

Een strip die je toelaat te ervaren wat het is om 10 dagen van de wereld afgesloten te zijn maar dan in een tijdspanne van een strip. 

Korte Inhoud ;

Mathias leeft aan 200 per uur totdat zijn arts hem adviseert zijn voet op de rem te zetten. Zonder dat riskeert Mathias groot. Hij besluit een speciale stage te lopen. Tien dagen lang geen computer, geen telefoon. De natuur zover het oog reikt. Een pauez in zijn leven om te vinden wat hij werkelijk is in de diepten van hem. Maar wat houdt iemand zich bezig wanneer men zijn e-mails niet om de tien minuten hoeft te controleren? Is er een leven zonder 4G? Zonder de urgentie, zonder de overvloed van alles wat bewijst dat we bestaan?
 
Soort Stripverhaal : Graphic Novel, Maatschappelijk

Meer informatie
Barcode 9789085526230
Uitvoering Softcover
Uitgever Saga
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:DETOX, DEEL 001 : DE ONTKENNING