webshop keurmerk

DE COMPLETE MAARTEN MILAAN, INTEGRAAL DEEL 001 : VLIEGTUIGTAXI

€ 29,95
Op voorraad
SKU
9789034307965

AUTEUR - Cristian Godard

De luxe versie heeft een mooie linnen omslag die van de normale HC afwijkt.
De oplage is gelimiteerd op 150 exemplaren en bevat een speciale ex-libris met stempel die door middel van piezografie een optimale kwaliteit verkregen heeft ! 

Korte Inhoud ;

Maarten Milaan is een vrije vogel, die met zijn oude vliegtuigje, de ‘ Pelikaan ’, in de uithoeken van de aarde transport- en taxivluchten uitvoert.
Hij blijft onverstoorbaar, wat er ook gebeurt, en raakt geregeld betrokken bij kwesties waarin hij door zijn gevoel voor rechtvaardigheid gedwongen wordt partij te kiezen.
Zo belandt hij keer op keer in het kamp van de onderdrukten en moet het dan opnemen tegen patsers, potentaten en jagers op groot wild.
De stripreeks, die circa dertig jaar lang in het weekblad Kuifje heeft gestaan, maakte door de bijzondere en vaak persoonlijk getinte scenario’s van Christian Godard grote indruk op meerdere generaties lezers en veel stripliefhebbers kunnen zich nog altijd exact bepaalde verhalen herinneren. In vier bundelingen van telkens zo’n 200 pagina’s zullen alle Maarten Milaan-verhalen – inclusief de moeilijker te vinden korte verhalen – chronologisch worden afgedrukt, met waar nodig gecorrigeerde vertalingen en nieuwe letteringen.
Elk deel bevat ook een groot door Patrick Gaumer samengesteld dossier, waarin Godard vertelt over zijn carrière en over het ontstaan van elk verhaal.

  • 200 pagina's 
  • De complete Maarten Milaan 1 is 200 pagina's dik en is gedrukt op passend papier.
Meer informatie
Barcode 9789034307965
Uitvoering Hardcover
Uitgever Arboris
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:DE COMPLETE MAARTEN MILAAN, INTEGRAAL DEEL 001 : VLIEGTUIGTAXI