webshop keurmerk

DE COMPLETE JERRY SPRING, LUXE DEEL 003 : ONRUST IN SAN JUAN

€ 59,95
Op voorraad
SKU
9789034307835

AUTEUR - Jijé

De luxe versie heeft een mooie linnen omslag die van de normale HC afwijkt.
De oplage is gelimiteerd op 150 exemplaren en bevat een speciale ex-libris met stempel die door middel van piezografie een optimale kwaliteit verkregen heeft ! 

Dat stripmaker Jijé zijn strip Jerry Spring heel graag schreef en tekende blijkt wel uit het hoge tempo waarmee hij vanaf het begin (in 1954 in het weekblad Robbedoes) zijn verhalen afleverde.
Jijé, de man die de leermeester is geweest van Franquin, Morris, Will, Giraud en Mézières, was van mening dat de inkleuringen van de pagina's afbreuk deden aan het resultaat en wist te bereiken dat Dupuis na een aantal albums in kleuren in 1974/1975 vier albums in zwartwit uitgaf, maar pas met deze integrale uitgave zullen alle door Jijé getekende verhalen worden uitgebracht in de vorm waar de tekenaar de voorkeur aan gaf, afgedrukt in zwart-wit op daarbij passend crèmekleurig papier.
Elk deel is voorzien van een uitgebreid dossier in kleuren over de strip en de auteur, en ook de omslagen en andere illustraties in kleur en zwart-wit die Jijé van Jerry Spring gemaakt heeft zullen niet ontbreken.

Korte Inhoud ;

In dit boek zijn de volgende verhalen van de reeks opgenomen:
- De ongeluksranch
- Onrust in San Juan
- Oom Toms laatste wil
- De drie baarden van Sonoyta
- Fort Red Stone

De complete Jerry Spring deel 3 is 160 pagina's dik en is gedrukt op passend papier.

Meer informatie
Barcode 9789034307835
Uitvoering Hardcover Luxe
Uitgever Arboris
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:DE COMPLETE JERRY SPRING, LUXE DEEL 003 : ONRUST IN SAN JUAN