webshop keurmerk

DE BIJBEL : HET OUDE TESTAMENT GENESIS HC DELEN 1 & 2 AANBIEDING !!

€ 25,00
Op voorraad
SKU
9789058858726

' De Bijbel is een literair monument, een steunpilaar van onze beschaving en het heilige boek voor joden en christenen. Het is een van de belangrijkste bronnen van onze westerse beschaving. Ook de moslimbeschaving is er voor een flink deel schatplichtig aan, want de profeet Mohammed stamt af van de kinderen van Abraham, en de Koran bevat verschillende Bijbelse episodes.
Dit grote uitgeefproject betreft vooral de betekenisvolste en instructiefste boeken van de Bijbel, en begint met de beroemde vertelling Genesis, waarin verhaald wordt van de alliantie tussen God en de mensen. '

AUTEURS - Damir Zitko, Jean-Christophe, Michel Dufranne & Vladimir Mario Davidenko

Korte Inhoud ;

DE BIJBEL GENESIS - DEEL 1 VAN 2

" In het begin schiep God de hemel en de aarde " .

Met deze zin begint een van de belangrijkste basisteksten van onze Joods-Christelijke cultuur. Deze strip omvat een getrouwe, oecumenische adaptatie van de eerste 31 hoofdstukken van het Boek Genesis. Hierin komen aan bod: de schepping, Adam en Eva, Kaïn en Abel, de zondvloed en Noach, de toren van Babel, de vernietiging van Sodom, het offer van Abraham en de droom (de ladder) van Jakob.

DE BIJBEL GENESIS - DEEL 2 VAN 2

Dit tweede deel van deze getrouwe Bijbelbewerking omvat de laatste 19 hoofdstukken van genesis. het betreft onder andere het gevecht van Jakob met god, de geboorte van zijn twaalf zonen die de twaalf stammen van israël hebben gesticht, Jozef in Egypte en de droom van de farao, de begrafenis van Jakob in het land van abraham en isaak en de dood van Jozef.

Meer informatie
Barcode 9789058858726
Uitvoering Hardcovers
Uitgever Silvester
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:DE BIJBEL : HET OUDE TESTAMENT GENESIS HC DELEN 1 & 2 AANBIEDING !!